Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Danyang Hiqua Tools Co., Ltd., didegaké ing 2019, fokus ing dodolan pribadi mirah. produk perusahaan iku utamané glathi mirah saw, gembong mecah, glathi alloy lan gembong mirah mecah. Lapangan aplikasi saka produk perusahaan isine industri, construction, etc. lan dipuntrepaken kanggé mecah lan nglereni saka bahan brittle non-metallic kayata watu, beton, refractory, keramik lan kaca. Perusahaan wis pasukan technical kuwat lan teknologi produksi majeng, sistem testing kuat kualitas.

NEWS

Apa mesin topeng mesin lempitan?

Topeng mesin mesin lempitan uga dikenal minangka mesin katun lempitan. Minangka jeneng tabet, iku mask lempitan. Apa mesin topeng lempitan? Iki kudu ora diterangno liyane. Iku kudu dikenal sing topeng kudu lempitan lan dikempalken.

HIQUA PRODUCT Katalog
HIQUA TOOLS Katalog
MITEX-2019 Tools Moscow International
We dokumen Sincerely ngajak sampeyan lan c ...