Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Danyang Hiqua Tools Co, Ltd, themeluar në vitin 2019, fokusohet në shitjen e mjeteve diamanti. Produktet e kompanisë janë kryesisht blades pa diamant, bluarje rrota, blades aliazh dhe diamanti rëndë rrota. Fushën e aplikimit të produkteve të kompanisë mbulon industri, ndërtim, etj dhe është aplikuar për bluarjen dhe prerjen e jo-metalike materiale të brishtë të tilla si guri, betoni, i panënshtruar, qeramika dhe qelqi. Kompania ka forcë të fortë teknike dhe teknologji të përparuara të prodhimit, të rreptë të sistemit të testimit të cilësisë.

LAJME

Çfarë është një makinë makinë maskë kanate?

Mask makinë makinë palosshme është i njohur edhe si makinë kanate pambuku. Si emri sugjeron, kjo është maskë kanate. Çfarë është një makinë maskë palosshme? Kjo nuk duhet të shpjegohet më shumë. Duhet të dihet se maskë duhet të palosur dhe të paketuara.

HIQUA Katalogu i produkteve
HIQUA Tools KATALOGU
MITEX-2019 Tools Moscow International
Ne, nëpërmjet kësaj sinqerisht ju dhe c të ftoj ...