Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Danyang Hiqua Pakakas Co., Ltd., diadegkeun dina 2019, museurkeun kana jualan tina parabot inten. produk parusahaan utamana wilah inten ragaji, roda grinding, bilah alloy na roda inten grinding. Widang aplikasi produk parusahaan nyertakeun industri, konstruksi, jsb sarta dilarapkeun kana grinding sarta motong bahan regas non-logam kayaning batu, beton, refractory, keramik jeung gelas. parusahaan boga gaya teknis kuat tur teknologi produksi canggih, sistem nguji kualitas ketat.

wartos

Naon téh mesin topeng mesin tilepan?

Topeng mesin mesin tilepan anu ogé dipikawanoh minangka mesin katun tilepan. Ngaranna nunjukkeun, ieu masker tilepan. Naon téh mesin topeng tilepan? Ieu teu matak dipedar langkung. Eta kudu dipikawanoh éta topéng kudu narilep sarta dipak.

HIQUA produk katalog
HIQUA parabot katalog
MITEX-2019 Pakakas Moscow Internasional
Urang hereby tulus diondang maneh na c anjeun ...